Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Kategori: Nødvendig (1)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

COOKIE NAVNUDBYDERTYPEUDLØB
CookieConsentxn--finn-nrgaard-0jb.dkHTTP1 år
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.
Initiator: Script-tag
Kilde: notinstalled
Data sendes til: Irland (tilstrækkelig)
 
Kategori: Statistik (5)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

COOKIE NAVNUDBYDERTYPEUDLØB
_gafinn-nørgaard.dkHTTP2 år
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 33
Kilde: https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
_gatfinn-nørgaard.dkHTTP1 dag
Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 33
Kilde: https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
_gidfinn-nørgaard.dkHTTP1 dag
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 33
Kilde: https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
collectgoogle-analytics.comPixelSession
Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til at indsamle data om brugerens platform (PC, tablet el. mobil) og præferencer – Disse data benyttes af Google Analytics til at optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans.
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 33
Kilde: https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
pll_languagefinn-nørgaard.dkHTTP1 år
Cookie formålsbeskrivelse: Denne cookie bruges til at bestemme det foretrukne sprog for den besøgende. Herefter sætter hjemmesiden sproget derefter, hvis muligt.
Initiator: Kildekode linjenummer 943-947
Kilde: Indlejret script
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
Kategori: Marketing (14)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

COOKIE NAVNUDBYDERTYPEUDLØB
GPSyoutube.comHTTP1 dag
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation.
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 666
Kilde: https://www.youtube.com/embed/qjunwqhhm3q?feature=oembedstartendwmode=opaqueloop=0controls=1mute=0rel=0modestbranding=0
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
IDEdoubleclick.netHTTP1 år
Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 666
Kilde: https://www.youtube.com/embed/qjunwqhhm3q?feature=oembedstartendwmode=opaqueloop=0controls=1mute=0rel=0modestbranding=0
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
NIDgoogle.comHTTP6 mdr.
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID’et anvendes til at målrette annoncer.
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 256
Kilde: https://maps.google.com/maps?q=vognmagergade%2010t=mz=15output=embediwloc=near
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
PREFyoutube.comHTTP8 mdr.
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube vidoer på tværs af forskellige hjemmesider.
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 666
Kilde: https://www.youtube.com/embed/qjunwqhhm3q?feature=oembedstartendwmode=opaqueloop=0controls=1mute=0rel=0modestbranding=0
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
r/collectdoubleclick.netPixelSession
Cookie formålsbeskrivelse: Denne cookie benyttes til at sende data til Google Analytics omkring brugeres enhed og adfærd. Cookien følger den specifikke bruger på flere hjemmesider og enheder.
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 33
Kilde: https://stats.g.doubleclick.net/r/collect?t=dcaip=1_r=3v=1_v=j78tid=UA-144820205-1cid=1025894781.1565778651jid=1637249799gjid=613045978_gid=1171194523.1565778651_u=YGBAgUABC~z=1369571881
via https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
test_cookiedoubleclick.netHTTP1 dag
Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 666
Kilde: https://www.youtube.com/embed/qjunwqhhm3q?feature=oembedstartendwmode=opaqueloop=0controls=1mute=0rel=0modestbranding=0
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
VISITOR_INFO1_LIVEyoutube.comHTTP179 dage
Cookie formålsbeskrivelse: Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 666
Kilde: https://www.youtube.com/embed/qjunwqhhm3q?feature=oembedstartendwmode=opaqueloop=0controls=1mute=0rel=0modestbranding=0
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
YSCyoutube.comHTTPSession
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 666
Kilde: https://www.youtube.com/embed/qjunwqhhm3q?feature=oembedstartendwmode=opaqueloop=0controls=1mute=0rel=0modestbranding=0
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
yt-remote-cast-installedyoutube.comHTMLSession
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 666
Kilde: iframe
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
yt-remote-connected-devicesyoutube.comHTMLPersistent
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 666
Kilde: iframe
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
yt-remote-device-idyoutube.comHTMLPersistent
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 666
Kilde: iframe
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
yt-remote-fast-check-periodyoutube.comHTMLSession
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 666
Kilde: iframe
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
yt-remote-session-appyoutube.comHTMLSession
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 666
Kilde: iframe
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej
yt-remote-session-nameyoutube.comHTMLSession
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 666
Kilde: iframe
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
Forudgående samtykke aktiveret: Nej

Foruden 

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: pia.toftdal@gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver


Websitet ejes og publiceres af:
Finn Nørgaard Foreningen af 14. februar 2015
Vognmagergade 10, 1.
1120 København K

CVR-nummer: 37418307
Telefon:  +45 40 89 89 15
E-mail: pia.toftdal@gmail.com