Foreningens initiativer

Udover at foreningen støtter en række beundringsværdige og gode initiativer, er en af foreningens arbejdsområder også at igangesætte og afvikle sine egne projekter. Disse projekter har en mindre tidsramme end dem vi støtter, og fokuserer typisk på konkrete mærkesager. Læs mere nedenfor.

#MinBror
#MinSøster

Dialog-
projektet

Vend perspektivet

I arbejdsgruppen Zoom Circle underviser vi unge i at producere film. Idéen er at lade unge mennesker i socialt belastede områder fortælle deres egen historie, istedetfor at lade andre diktere hvad der bliver sagt om deres hjemsted. 

En gruppe unge fra Mjølnerparken, Urbanplanen og Tingbjerg deltager i Zoom Circle, hvor de filmer deres liv, drømme og håb. I projektet fortæller unge om deres eget liv, om de omstændigheder de lever under og om de fordomme, de møder i deres hverdag. Zoom Circle er her for, at flere unge skal fortælle om deres liv og at flere vil lytte.

Projektet støttes af

Vi støtter...

Nedenfor kan du se de tidligere modtagere af Finn Nørgaard Prisen, Ildsjæleprisen og arbejdslegater. Klik nedenunder for at læse mere om modtagernes initiativer.