indsats-header

Formål

Vores formål er at støtte og iværksætte initiativer, der fremmer medmenneskelig forståelse og dialog med henblik på at imødegå konflikter som den, der kostede Finn Nørgaard livet. Klik nedenfor for at læse mere om baggrunden for foreningens arbejde.

Vores formål er at støtte og iværksætte initiativer, der fremmer medmenneskelig forståelse og dialog med henblik på at imødegå konflikter som den, der kostede Finn Nørgaard livet. Foreningen har et særligt fokus på udsatte børn og unge med sociale udfordringer. Arbejdet består blandt andet af dialogarbejde, filmprojekter og sparring med organistioner, som, ligesom os, kæmper for børn og unges fremtid. Vi prøver at hjælpe til der hvor der er mest brug for det. Klik nedenfor for at læse mere om baggrunden for foreningens arbejde.

Initiativer

Finn Nørgaard Foreningen arbejder langsigtet og forebyggende for at tragedier som den der skete d. 14 – 15. februar 2015 ikke gentager sig. Vi gør det ved at bruge vores demokratiske mandat til at invitere til dialog, bygge broer, hjælpe andre og ved at handle, fordi vi tror på at meningsløse tragedier kan vendes til noget meningsfuldt. Siden 2016, har foreningen støttet mange forskellige initiativer og søsat flere af sine egne. Klik nedenfor for at læse mere om hvem vi støtter og hvilke initiativer foreningen arbejder med.

Vi arbejder langsigtet og forebyggende for at tragedier som den der skete d. 14. februar 2015 ikke gentager sig. Vi gør det ved at bruge vores demokratiske mandat til at invitere til dialog og bygge broer. Klik nedenfor for at læse mere om hvad vi støtter og vores initiativer.

Finn Nørgaard Prisen

På årsdagen for Finn Nørgaards død uddeler foreningen legater og priser i Landstingssalen på Christiansborg, for at hylde brobygning og gode initiativer Klik nedenfor for at læse mere om begivenheden og de tidligere vindere. 

Hvert år på årsdagen for Finn Nørgaards død afholder foreningen en konference i Landstingssalen i på Christiansborg, for at hylde brobygning og gode initiativer Her støtter foreningen værdige projekter fra civilsamfundet, som gør en forskel. Modtagerne af foreningens priser er ildsjæle, som arbejder for at styrke og støtte børn og unge på kanten. Klik nedenfor for at læse mere om begivenheden og de tidligere vindere. 

Bidrag

Der ydes typisk støtte på kr. 50.000 og derunder. Man kan ikke ansøge direkte om støtte, men vi modtager gerne tips om initiativer.

Der ydes typisk støtte på kr. 50.000 og derunder til værdigt trængende initiativer. Man kan ikke ansøge direkte om støtte, men vi modtager gerne tips om initiativer, der fortjener at blive anerkendt.  Legaterne uddeles den 14. februar. 

Samarbejder

Foreningen arbejder sammen med flere organisationer og personer. Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere og hvad vi arbejder på ved at klikke nedenfor. 

Vi arbejder sammen med en lang række personer og organisationer som alle er aktive i kampen for mere medmenneskelighed og bedre forhold for udsatte børn og unge. Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere og hvad vi arbejder på ved at klikke nedenfor.